Contact

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Mirjam Blok
Dorpsstraat 3
7075 AC Etten
Telnr:                         06-20715000
E-mail:                       info@natuurgeneeskunde-etten.nl 

                               

 

KvK nummer:           55101712
BTW nummer:          NL001867899B52

NWP nr:                   P1597
AGB-code:               90 046676

Tarieven:
Intake:                      € 85,00
Vervolgconsult;        € 72,50
Kruiden;                   € 18,50

Beroepsvereniging

Lid NWP
Na het behalen van mijn diploma ben ik erkend als Natuurgeneeskundig therapeut d.m.v. registratie bij de volgende beroepsvereniging: de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns (NWP). Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de consulten van bij deze beroepsverenigingen aangesloten therapeuten geheel of gedeeltelijk.

CRKBO gecertificeerd
De opleiding die ik heb gevolgd is gecertificeerd door het Centraal Register voor Opleidingsinstituten voor Kort (deeltijd) Beroepsonderwijs, het CRKBO. Hiermee geeft het CRKBO aan dat wij voldoen aan hun kwaliteitseisen. De eisen hebben betrekking op onze kwaliteitsprocedures zoals selectiecriteria voor onze docenten, het curriculum, de lesplannen, evaluatie studenten en docenten, begeleiding studenten, duidelijke eindtermen en examenreglementen, klachtenprocedures, heldere informatie in brochures en op de website en overzichtelijke betalingsvoorwaarden.

Toekomst van de Klassieke Homeopathie en de Natuurgeneeskunde
Miljoenen Nederlanders maken jaarlijks gebruik van een of andere vorm van complementaire geneeswijzen en dit aantal neemt alleen maar toe. Erkenning bestaat uit het feit dat veel Zorgverzekeraars de consulten en behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Klachten
Ik werk zo zorgvuldig mogelijk, maar mochten er toch klachten zijn dan kunnen deze gemeld worden bij de Klachtencommissie CAMcoop, te bereiken via www.camcoop.nl/klachtenregeling

 

Overige links

Yoga Studio Etten

Sandra Harmsen www.yogaetten.nl

of mail naar info@yogaetten.nl