Lichaamsgerichte behandelingen

Een voorbeeld van een lichaamsgerichte behandeling is massage. Voor de behandeling gebruik ik diverse typen massages die het genezingsproces goed ondersteunen zoals een bindweefselmassage, lymfe massage, buikmassage, voet- of gezichtsmassage of een ontspanningsmassage.

Dorntherapie gebruik ik ook icm massage, dit is een zachte manuele behandeling van de wervelkolom en de gewrichten zoals het bekken.

Andere behandelmogelijkheden zijn bijvoorbeeld; hydrotherapie, pakkingen, ademhalingsoefeningen en het bekijken van de houding.

Hydrotherapie is een verzamelnaam voor verschillende therapieën met water, zoals wisselbaden, afwassingen en zitbaden. Water en de temperatuurswisselingen hierbij hebben veel invloed op alle processen in het lichaam.

Naast de bovengenoemde massages geef ik ook zwangerschapsmassage. Tijdens de zwangerschap kunt u kiezen voor alleen massage. Het kan ook in combinatie met individuele zwangerschapsbegeleiding die gegeven wordt door Sandra Harmsen. Dit kan gecombineerd in één afspraak, eerst begeleiding en aansluitend de massage. Meer informatie over de individuele begeleiding vindt u op de website: www.yogaetten.nl