Ademcoaching

Ademhaling is iets waar u vaak niet van bewust bent. Toch heeft de ademhaling een grote invloed op het lichaam en uw functioneren. Blokkades kunnen zich vastzetten in uw manier van ademen. Door deze blokkades te verminderen wordt de ademhaling verbeterd. Door verschillende technieken toe te passen, zoals de verbonden ademhaling en hartcoherentie is het mogelijk om iemand te coachen bij de ademhaling. Het verbeteren van de ademhaling heeft invloed op veel lichamelijke processen, waaronder de spijsvertering. U voelt zich ook merkbaar fitter en hebt meer energie.                                                                                                                                                                                        

Werken aan Veerkracht

Met het Werken aan Veerkracht programma leer je hoe je jezelf mentaal en emotioneel in topconditie kunt brengen. Je krijgt inzicht in de gevolgen van stress en hoe stress er voor jou uitziet. Je leert technieken om kleine en grote stress situaties beter te hanteren. Het programma omvat 7 coachsessies, en je oefent uitgebreid met ademtechnieken. De resultaten worden inzichtelijk met de Inner Balance biofeedback apparatuur, die je tijdens de duur van het traject thuis kunt gebruiken.

Na afloop van het coachtraject:

Heb je ervaren welke invloed emotie hebben op hart en brein – Ben je in staat om te ideale prestatie toestand te bevorderen – Ga je zowel privé als zakelijk meer veerkracht en vitaliteit ervaren.