Regelmatig organiseer ik workshops, thema- en/of informatiebijeenkomsten. Hier vindt u een overzicht van de geplande bijeenkomsten:

ADEM JE SLANK EN FIT

Slank en fit door je ademhaling?
Ja, dat is mogelijk!

Dit programma duurt 7 weken, elke week krijg je een gezamenlijke uitleg waarmee je thuis aan de slag gaat.
De tijd die je hieraan besteed is iedere dag 3 x 3 minuten!

We gaan aan de slag met ademhalingsoefeningen en tijdens deze avonden geven wij ook uitleg over de invloed die de ademhaling heeft op je lichaam en de gevolgen daarvan.

Het is geen ingewikkelde techniek, je krijgt oefeningen om rustig te ademen. Het hele proces heeft direct invloed op jouw zenuwstelsel, maakt je fitter en je wordt meer bewust waardoor vermoeidheid of een emotie ontstaat. Je krijgt de sleutel in handen om met situaties van alle dag om te gaan. Je leert kiezen wat voor jouw de beste weg is.

Een praktische cursus die vooral draait om ademhaling en bewustwording. De tijd die jij ervoor nodig hebt is 7 avonden en iedere dag 3 x 3 minuten. Het levert jouw inzicht in processen en het is een snelle manier om hier zelf verandering in aan te brengen zodat er rust in je lichaam en het denken ontstaat.

Wil jij gezonder worden en je fitter voelen en heb jij die tijd ervoor over? geef je dan op en ga ermee aan de slag.

Dinsdagavond van 19.15 – 20.45 uur
Datums:             Datums volgen nog
Plaats:                De Wielder, Dorpsstraat 3 in Etten
Kosten:               Kosten € 165,00
Aanmelden:       info@natuurgeneeskunde-etten.nl
06-20715000

                                                                                             

Vitaliteitstraining

_mgl9866-kc2

De cursus is bedoelt voor iedereen die last heeft van vermoeidheid al dan niet veroorzaakt door ziekte zoals burn-out, fibromyalgie, ademhalingsproblemen, reuma en alles wat vermoeidheid veroorzaakt. In deze cursus wordt aandacht besteed aan bewustwording van mogelijke oorzaken van verminderde vitaliteit. Dit kunnen zeer uiteenlopende oorzaken zijn, vaak is iemand zich niet van bewust wat er allemaal mee kan spelen. Hoe kom ik tot rust en hoe voorkom ik dat ik terugval in het oude patroon. De training geef ik samen met Sandra Harmsen zij is yogadocent. De training is vijf lessen van drie uur op de vrijdagmorgen, nieuwe data nog niet bekend.

  • In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • –          Bewustwording
  • –          Energieverdeling
  • –          Voeding
  • –          Balans
  • –          Tips

Na de training hebt u inzicht gekregen in patronen, bent u hier bewust van en kunt u die omstandigheden bijsturen zodat u geen onnodige energie meer kwijt raakt. U kunt kiezen waar u uw aandacht en energie aan besteed. Er is meer ruimte voor vrolijkheid, blijdschap en voldoening.